Nybörjarkurser 2024

Nybörjarkurser i grupp

Årets planerade nybörjarkurser, intensivdagar, ligger i maj.

Viktigt: Läs nedan om klubbens erbjudande och spara 1.500kr på årsmedlemskapet!

Nästa tillfälle 

15 juni 2024 mellan kl 09.00-14.00

Priset är 1 500 kr/person.

Anmäl dig här eller maila till info@sigtunagk.se och vi hjälper dig!

Familj- eller privatkurs för en eller flera ordnar vi gärna genom att ni tar kontakt med vår tränare Fredrik Antblad eller kansliet (samma mailadress som ovan).

Sigtuna Golfklubbs nybörjarkurs ger er en stabil bas för ert golfspel. Kursen går igenom grunderna med en trevlig och pedagogisk metodik. Ni kommer att lära er alla moment för att spela på banan och för att bygga vidare på ert spel själva. Vi går igenom olika utslag som fairwayslag, bunkerslag, chippning och puttning.

Efter kursen har ni kunskap och färdighet för att gå ut på banan med en fadder. Fadder kan vara någon som spelar sen tidigare i familjen, bland vänner eller från klubben. Klubben har ett antal personer som gärna är fadder till dig och receptionen hjälper till att få kontakt med dem.

Vi vill gärna att du blir medlem efter kursen och erbjuder vår ”Prova på”-medlemskap” för 4000:- (ordinarie pris 5.500:-) med fritt spel på banan alla dagar.

Golf är ett fantastiskt spel och umgängesform med glädje, utmaningar och gemenskap. Att ha detta gemensamma intresse med familj och vänner är något man kan ha glädje av hela livet, oavsett om man är ung eller äldre.

Välkomna till Sigtuna Golfklubb