MEDLEMSFORMER & AVGIFTER 2024

VÄLKOMMEN TILL SIGTUNA GOLFKLUBB

Här hittar du alla våra olika medlemsformer.

Utöver vår högklassiga 18 håls-bana är vi stolta över att ha ett stort övningsområde, en pitch- och puttbana med 6 hål och en bred och lång driving range med kvalitetsbollar.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor om klubben eller om våra olika medlemskap. Du kan mejla eller ringa kansliet eller någon i styrelsen.

Vi vänder oss även till företag med t ex företagsevent, golfpaket, medlemskap och greenfee till ägare och anställda, Klicka här för mer information kring vilka sponsormöjligheter som finns för ett lyckat samarbete.

Golf är en sport för hela familjen, och hos oss finns det en väl fungerande juniorverksamhet med ett drygt 70-tal barn och ungdomar. Här finns olika grupper som spelar och tränar regelbundet tillsammans vilket bidrar till såväl glädje som resultat!

SOM MEDLEM PÅ SIGTUNA GOLFKLUBB

…får du spela på andra banor

Varje år tecknar vi olika avtal med golfklubbar i närheten, där vi kan spela gratis eller till reducerad greenfee. Vi har utbyten med ett antal golfklubbar där du som medlem spelar till reducerad greenfee. Mer detaljer hittar du här.

Upplandsutbytet innebär 25% rabatt på greenfee vid spel på någon av de klubbar som deltar i utbytet. I Uppland finns dessutom ett stort tävlingsutbyte.

…blir du en del av vår gemenskap

Vi är en medlemsklubb med fin gemenskap och fokus på att skapa en plats för alla typer av golfare. Med en mängd aktiviteter som involverar både nybörjare och mer etablerade golfare säkerställer vi att erbjuda alternativ som passar alla. Klubben har en aktiv tävlingsverksamhet och en klubbkommitté med fokus på våra medlemmars trivsel. Många hjälper också till frivilligt i klubben vilket är jätteroligt. Tillsammans skapar vi en miljö att trivas i!

 • PROVA-PÅ-MEDLEM

  5.500 KR 1:a ÅRET

 • FULLSPELANDE MEDLEM

  7.500 KR / ÅR

 • VARDAGSMEDLEM

  6.500 KR / ÅR

 • GREENFEEMEDLEM

  2.500 KR / ÅR

 • JUNIOR (13-25 ÅR)

  2.500 KR / ÅR

 • KNATTE (UPP TILL 12 ÅR)

  1.200 KR / ÅR

INFORMATION

Spelrättsbevis

Innehav av en spelrätt är ett krav för medlemskapsformerna ”Fullspelande medlem”, ”Vardagsmedlem” och ”Familjemedlemskap”, medan yngre medlemmar samt ”Årsmedlem” och  ”Greenfeemedlem” inte behöver ha spelrätt.

Hyra av spelrätt (om ej eget innehav) kostar 400 kr.

KONTAKT

Kontakta oss:

Kansli 08-592 540 12
Mail info@sigtunagk.se